Bouillabaisse | Creatieve concepten
21574
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21574,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-3.3,select-theme-ver-3.3, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,elementor-default,elementor-kit-22078

W hotel 

Immersive theatre-tour voor de grand opening van het W Hotel. Een exclusieve theater ervaring langs de highlights van het nieuwe hotel.

Starwood Hotels X Marriott

Een visuele en interactieve happening voor de viering van de fusie van Marriot met Starwood Hotels.

Sissy-Boy – VASTE SAMENWERKING

Bouillabaisse verzorgt het entertainment voor de Sissy-Boy events rondom nieuwe collecties en hun summer- en christmas market.

Salon Residence

Een visuele en interactieve happening tijdens Salon de Residence in Singer, Laren.

PETIT BATEAU

De Pomme Pomme song is een fruitige zangperformance. Populair bij kinderen. Ook zeer geschikt voor markten en kinderfeestjes.

Dom Perignon 

Interactieve performances waarbij personages uit Twin Peaks in een fashionable jasje werden gegoten, voor de releaseparty van de door David Lynch ontworpen fles van Dom Perignon.

Loure x Eve events

Interactieve performance voor de releaseparty van Loure x Eve events.

Blown Away

Interactieve performance voor het Rotterdamse muziekfestival waar klassieke- en hedendaagse muziek bij elkaar komen. In een container komen de bezoekers terecht in een oase van klassieke muziek, waarbij ze in chatgesprek aangaan met het gedachtegoed van een beroemde componist.

Abe 

Interactieve performances voor de opening van Club Abe om de avond op te spicen.

Nijmeegse Kunstnacht – ‘Let’s start the art’ 

15 minuten durende, energieke, springperformance. Zowel een ode als persiflage rondom ‘De Kunst’. Ook inzetbaar voor andere evenementen.

Nieuwsgierig wat wij voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via info@bouillabaisse.nl.